Online

Masterclasses

Aanmelding Masterclass

Hieronder vind je meer info over de masterclass van Rini van Solingen.

Voordat je toegang krijgt tot de masterclass moet je ook eerst nog even een account aanmaken (onderaan deze pagina) of inloggen als je toevallig al een account hebt bij HetGrootsteKennisfestival.  Zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd heb je toegang tot de masterclass. Deze kan je dan op je eigen moment bekijken.

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Andere manieren van denken en werken zijn daarvoor noodzakelijk.

Agile is hierdoor hard op weg om de meest gebruikte manier van werken te worden en voor de meeste vormen van samenwerking is agile inmiddels al het uitgangspunt. Je kunt agile vergelijken met fitheid: als team, afdeling of organisatie zo fit zijn dat je met alle omstandigheden kunt omgaan. Snel, vlug en wendbaar kunnen reageren op alles wat er maar op je pad komt. En laat dat nu net een heel belangrijke vaardigheid zijn in een tijd van digitalisering, disruptie en vliegensvlugge veranderingen. In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.

[elementor-template id="35801"]

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op