Masterclasses

Innovatief organiseren

Samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen!

damme_van_ferenc_2.jpg

Ferenc van Damme

Elimineer de burger

Hoe kan je op andere manieren de ‘kracht uit de samenleving’ aanboren en het tweerichtingsverkeer met verschillende ‘soorten’ inwoners of klanten stimuleren. Vooral ook met de groeiende groep mensen die zich niet meer vertegenwoordigd voelen of bereikt worden door organisaties, instituten en overheden.

Conventioneel communiceren en toepassen van traditionele ‘burgerparticipatie’ met ‘the usual suspects’ levert minder en minder op, dat is duidelijk. Maar wat werkt er dan wel? Hoe betrekken wij onszelf bij mensen die vitaal hun eigen weg zoeken, en die in een soort stille revolutie een nieuw soort samenleving aan het maken zijn Hoe voorkom je dat jouw organisatie voor 2030 ook een Kodak, Nokia, V&D of Kijkshop wordt?…

Over Ferenc

Ferenc van Damme, communicatiestrateeg en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie’ bij de provincie Overijssel, winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam, leidt een vurige interactieve discussie met overtuigende cijfers, inspirerende praktijkervaringen en werkbare inzichten.
info-button2.png

MEER Info of deelnemen:

rudie@hetgrootstekennisfestival.nl

06 53 37 06 67