het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER​

24 September 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

innovatief organiseren

Het Grootste Kennisfestival van Nederland kent in 2020 haar eerste lustrum. Dat betekent de 5e editie in Deventer. Maar het Festival werd daarnaast ook al twee keer in Groningen georganiseerd en dit jaar ook voor de tweede keer in Breda.

Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het Kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken.

Het Kennisfestival heeft als thema Innovatief Organiseren. Dus hoe kan je ervoor zorgen dat jouw organisatie en medewerkers klaar zijn voor de veranderingen die op jullie afkomen, maar ook hoe je beter kan presteren. En dat ontwikkelt zich ook ieder jaar, zodat het thema in hoofdlijnen gelijk kan blijven, maar de invulling steeds compleet anders is.

Het onderwerp past ook heel goed bij de opzet van het Festival. Een vernieuwende vorm om het met elkaar over innovatie te hebben. En niet alleen technologische innovaties. Een aantal andere aspecten blijkt nog doorslaggevender om als organisatie innovatief succesvol te zijn.

Dat blijkt uit onderzoek van professor dr. Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie zijn voor driekwart bepalend voor het succes. Samen met persoonlijk leiderschap. Daar gaat het bij ons over. Met een focus op organisaties in het algemeen, maar ook met podia die specifiek over een bepaalde sector gaan.

Het Festival zelf start om 13.00 uur maar ook in de ochtend hebben al veel organisaties hun eigen event voor klanten, relaties of medewerkers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een eigen ochten-event? Neem dan even contact met ons op.

Partners

Route