het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Route

Locatie

Net als vorig jaar zal het Festival plaatsvinden op het Havenkwartier in Deventer: Scheepvaartstraat 13 in Deventer.

Met de auto

De ingang van het festivalterrein is aan de Noordzeestraat (Havenkwartier) in Deventer. De grijze silo op het havenkwartier is een mooi herkenningspunt en van ver te zien. In de wijk eromheen kun je niet parkeren. Zoek daarom als je geen parkeerticket hebt een parkeergarage in de buurt.

Met parkeertickets

Heb je een parkeerticket, dan staat daarop de voor jou gereserveerde parkeerplek. Voor het parkeren moet je bij de ingang van de parkeerplaats even dit parkeerticket laten zien. Dus zorg ervoor dat je deze uitgeprint meeneemt en leg deze uitgeprint goed zichtbaar in je auto op je dashboard als je het parkeerterrein oprijdt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen vlot kan doorrijden.

Openbaar vervoer

Deventer is goed per trein bereikbaar. Vanaf het station is het circa 10-15 minuten lopen. Er rijdt ook een bus vanaf het NS-station (Buslijn 56, richting Borculo en Buslijn 81, richting Zutphen). Die stopt voor het Havenkwartier.

Looproute vanaf station

De route is lopend (10 a 15 min) vanaf NS-station Deventer als volgt: neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Loop rechtdoor langs de Leeuwenbrug (hoog kantoorpand) en volg de gracht na de kruising op het Churchillplein tot volgende kruising. Bij de stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot het tweede stoplicht. Het Havenkwartier ligt aan de linkerkant en loopt door tot aan het eind van de Mr. H.F. de Boerlaan. Entree is aan de Noordzeestraat.

Parkeergarage de Brink – (voormalig Wilhelminabrug) in Emmastraat, Deventer.

Vanaf Parkeergarage de Brink is het een klein stukje lopen naar het festivalterrein, ongeveer 10 minuten (900 meter). Als je de de parkeergarage uitkomt loop je richting de IJssel en ga je links af en loop je langs de IJssel (hou dus de IJssel aan je rechterhand). Bij de T-splitsing zie je de ingang al. Entree is aan de Noordzeestraat.

Q-Parc de Boreel – Boreelplein 45, 7411 EH Deventer

Vanaf Parkeergarage de Brink is het een klein stukje lopen naar het festivalterrein, ongeveer 10 minuten (900 meter). Als je de de parkeergarage uitkomt loop je richting de IJssel en ga je links af en loop je langs de IJssel (hou dus de IJssel aan je rechterhand). Bij de T-splitsing (bij Fooddock) ga je links. Entree is aan de Noordzeestraat.

Partners

Route