15 Juni 2023

Koop
Tickets

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks

HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL

WINTER EDITIE

Heel leuk nieuws. We gaan namelijk naast de ‘gewone’ editie van Het Grootste Kennisfestival in Deventer (20 juni ’24) een speciale wintereditie organiseren:

29 februari: Het Grootste Kennisfestival midden in de winter in Breda

Het overall thema van het Winter Kennisfestival 2024 is Van ik naar wij. Innovatief organiseren in de praktijk.

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
  • Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
  • En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen people, planet, prosperity, peace en partnership?

Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Heerlijk ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven op het food en drink plein met lekker eten en drinken en goede muziek.

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op