Het grootste kennisfestival van nederland

Koop
Tickets

15 Juni 2023

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks

HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL

Thema: innovatief organiseren

Het duurt nu nog even maar op 15 juni 2023 organiseren we al weer voor de 8e keer in Deventer Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Met zoals je van ons gewend bent een uitgebreid programma.

Het Kennisfestival 2023 heeft als thema Innovatief Organiseren.

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
  • Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
  • En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden.?

Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Nieuw dit jaar.

We hebben dit jaar twee sprekers gevraagd om een heel eigen podium in te vullen. Roek Lips en Martijn Aslander gaan de uitdaging aan. Zo heeft Martijn het plan om het ‘Palace of Wisdom’ te creëren en Roek Lips heeft een programma samengesteld waarbij je word ondergedompeld in een aantal wisselbaden: Het Waardenkabinet, Project Ik, Muzikaal College, Lied voor een verhaal en geeft Roek Lips een sneakpreview van zijn nieuwe inspiratielezing ‘De wereld dat ben jij’.

Studio Vers Bestuur is weer bezig met een mooi programma rondom bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie. En op het Boekenbal vertellen auteurs weer over hun laatste managementboeken. En het eerste muziekbandje is al vastgelegd.

En niet te vergeten: in de ochtend starten we met een echt onderwijsfestival wat in de middag en avond doorgaat op één van de podia (waar dus alle bezoekers heen kunnen dan). En er komt nog veeeeeel meer op in totaal zo’n 11 podia.

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Heerlijk ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven op het food en drink plein met lekker eten en drinken en goede muziek.

Vroege Vogels Tickets vanaf nu te koop

Voor het eerst in al die jaren werken we met een ‘vroege vogels’ tickets, waarbij je kan kiezen uit 3 cadeaus als je snel beslist:

  • Een Kennisfestival zeefdruk (unieke (oplage 150), gesigneerde zeefdruk van 1 van de afgelopen kennisfestivals
  • Het boek Ons werk is stuk, tips en inzichten voor reparatie en onderhoud van Martijn Aslander
  • Het boek Wie kies je om te zijn, gesprekken en gedachten over een nieuwe tijd van Roek Lips

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Dus als je er zeker bij wil zijn, kun je nu jouw ticket of dat voor een groep aanschaffen. Leuk als je er (weer) bij bent.

Partner worden?

Wil je als partner meedoen (in welke vorm dan ook)? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld door ’s morgens een eigen bijeenkomst of evenement te organiseren op het terrein, waarbij jouw gasten dan ‘s middags naar Het Kennisfestival kunnen. Of misschien een geheel eigen Kennisfestival op een andere dag in die week. Het terrein ervoor wordt toch opgebouwd. We horen het graag.

Partners