15 Juni 2023

Koop
Tickets

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks

 • WANNEER ONTVANG IK MIJN TICKET?

  Je ontvangt je E-ticket via de mail op het opgegeven email adres, 1 á 2 weken voor aanvang van het festival. Neem deze uitgeprint mee of laat deze zien op je mobiel. Heb je geen e-ticket ontvangen kijk dan ook even in je spam. Alle deelnemers staan op een lijst bij de infobalie, dus mocht je niks ontvangen hebben kan je je daar melden.

 • WANNEER ONTVANG IK MIJN PARKEERTICKET?

  Mocht je een parkeerticket besteld hebben dan wordt deze ook via de mail naar je gestuurd 1 á 2 weken voor aanvang van het Festival. In deze mail staan ook alle gegevens waar de parkeerlocatie is.

 • KAN IK MIJN TICKET AAN EEN ANDER GEVEN?

  Ja dat kan, de tickets zijn niet naam gebonden en mag je doorgeven aan een ander. Geef ons dan wel even de naam en het e-mailadres van diegene door aan melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • KAN IK MIJN TICKET ANNULEREN?

  Vanaf vier weken voor aanvang ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Dan zijn we op basis van de aanmeldingen alle verplichtingen definitief aangegaan en kunnen we dat niet meer wijzigen.
  De tickets zijn niet naamsgebonden; dus je kan die wel altijd aan iemand anders geven als je zelf niet kunt.
  En als dat niet kan mag je als je het leuk vindt als compensatie kosteloos een online masterclass naar keuze uitzoeken om te bekijken. Zie hier het aanbod.
  Laat ons dus in ieder geval even weten als je niet komt!

 • VOEL JE JE ZIEK, BEN JE VERKOUDEN, HEB JE KOORTS, BEN JE BENAUWD OF HEB JE EEN HUISGENOOT MET KOORTS EN/OF BENAUWDHEIDSKLACHTEN?

  Kom dan niet naar Het Festival. Helaas. Hopelijk heb je een collega of een relatie die je blij kunt maken met je ticket. Stuur ons dan wel even het e-mailadres van degene die dan het ticket heeft zodat wij hen kunnen informeren over de laatste stand van zaken en we alle relevante info kunnen sturen.

  Hopelijk begrijp je dat we vlak van te voren je aanmelding niet meer kunnen annuleren. Als compensatie mag je als je het leuk vindt kosteloos een online masterclass naar keuze uitzoeken om te bekijken. Zie hier het aanbod.

  Laat het ons dan wel even weten via melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • HOE KAN IK MIJN CONSUMPTIES BETALEN?

  Elke deelnemer ontvangt bij de entree munten voor consumptie. Op het festival staan verschillende foodtrucks waar je een lekker maaltijd kan halen. Munten zijn alleen via pin betalingen bij te kopen.

 • PERS EN/OF FOTOGRAAF AANVRAAG

  Dit kan door een mail te sturen naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • JE WILT JE ALS GROEP AANMELDEN MAAR ALLE NAMEN VAN DEELNEMERS ZIJN NOG NIET BEKEND

  Als je de namen van de deelnemers nu nog niet weet kan je gewoon steeds de naam en e-mail van de contactpersoon invullen en de deelnemersvelden. De tickets zijn namelijk niet op naam. De tickets worden dan uiteindelijk verstuurd naar deze contactpersoon en die kan deze doorsturen naar de uiteindelijke deelnemers. 

 • Overnachtingsmogelijkheden in Deventer

  Op deze pagina vind je volop overnachtingsmogelijkheden in Deventer http://www.deventer.info/dromen/

 • Is het terrein rolstoel toegankelijk?

  10 van de 12 podia zijn toegankelijk met een rolstoel. Omdat ze op de begane grond zijn of omdat er een rolstoellift aanwezig is. Sanitaire voorzieningen zijn ook toegankelijk met een rolstoel. 

  Indien nodig kunnen we zorgen voor een parkeerplek direct op het terrein.

  Een deel van het terrein is niet bestraat. Dat betekent dat je rijdt door gras.

  Mocht je andere vragen hebben? Neem even contact met ons op.

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op