Het grootste kennisfestival van noord nederland

Koop
Tickets

15 september 2022

13.00 - 21.00 uur

Groningen

50 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks

En als het niet door kan gaan…

En als het niet door kan gaan omdat de richtlijnen niet voldoende ruimte geven of omdat we nog geen vergunning krijgen? We gaan er niet vanuit maar zijn er natuurlijk wel op voorbereid. Dat hebben we wel geleerd in de afgelopen 2 jaar.

Uitgangspunt is dat we een gaaf en veilig Kennisfestival gaan organiseren binnen de richtlijnen die in september 2022 gelden. We hopen het niet maar als het echt tegen zit dan zou het dus kunnen dat we je alleen toegang kunnen geven met een geldig vaccinatiebewijs en/of negatief testbewijs. 

Als je er graag bij bent is het belangrijk dat je zo snel mogelijk een ticket reserveert, want als we niet de volledige capaciteit van het festivalterrein mogen gebruiken zullen we de deelnemers op volgorde van aanmelding toegang geven. We houden er met de opzet van het festival rekening mee dat we het festival met ook met een 75% bezetting door kunnen laten gaan (mocht die regel gelden). De eerste 75 % aanmelders heeft dan dus toegang en wellicht bieden we dan ook nog weer een online deelname aan.

Maar als 1,5 meter regel mocht gelden dan kunnen we daar niet aan voldoen en zullen we het festival niet live door laten gaan. Wellicht kiezen we dan voor een online variant. En er is dan in juni 2023 in Deventer ook nog een nieuwe kans (Het Grootste Kennisfestival van Nederland).

Wat gebeurd er met je ticket als we het live Festival niet door kunnen laten gaan?

Je kan dan zelf kiezen wat je wilt. Als we het festival wel online laten plaatsvinden kan je daar aan meedoen. Geen verplichting natuurlijk want je kan ook gewoon je geld terugkrijgen (we zorgen ervoor dat dan snel gebeurd). Of je kan het ticket bewaren tot volgend jaar of ervoor kiezen om naar Het Grootste Kennisfestival van Noord Nederland te komen op 15 september 2022. Genoeg keuze dus… In ieder geval kies jij wat op dat moment waardevol voor je is.

En als het festival wel gewoon doorgaat en je wilt zelf je deelname annuleren?

Dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Vanaf vier weken voor aanvang ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Dan zijn we op basis van de aanmeldingen namelijk alle verplichtingen definitief aangegaan en kunnen we dat niet meer wijzigen. De tickets zijn niet naamsgebonden; dus je kan die wel altijd aan iemand anders geven als je zelf niet kunt.

Hopelijk wordt het weer een echt festival.

Maar hoe ging dat ook al weer. Want het lijkt best lang geleden

Geen gegarandeerde plek bij elk optreden!

Logisch natuurlijk maar nog even voor de zekerheid: anders dan op een standaard congres heb je bij dit festival (zoals eigenlijk bij elk festival) natuurlijk geen gegarandeerde plek bij elke presentatie of elk optreden. Er is een veelheid aan keuzes op elk moment, waardoor iedereen ruimschoots aan zijn/haar trekken kan komen. Elk podium heeft natuurlijk wel  zijn beperkingen wat aantal bezoekers betreft, dus als je ergens per se naartoe wilt is er maar 1 oplossing: zorg ervoor dat je er ruim op tijd bent.

Houd rekening met het weer!

Alhoewel alle optredens en workshops in tenten of vaste locaties plaatsvinden (en dus overdekt zijn) heb je natuurlijk wel veel meer te maken met de weersomstandigheden. Dus houd daar rekening mee bij je kledingkeuze.

Staan en zitten!

Bijna elk podium heeft voldoende zitplaatsen. Maar af en toe kan je niet meer zitten maar er nog wel staand bij zijn. Is natuurlijk een stuk gezonder is dan het constante zitten 😊.