Wat vind je van dit idee?

Dat lijkt ons nou eens heel gaaf ‘Het Grootste Wieler Kennisfestival van Nederland’ in Deventer. Zo begonnen we wat te dromen en iedereen die we het vertelden was enthousiast. Oja we hebben direct ook al een datum namelijk 15 juni 2024; en we kunnen gebruik maken van het festivalterrein bij de gasfabriek in Deventer, dat we toch opbouwen 😊.

Want dat was een aanleiding. Al voor de 9e keer organiseren we Het Grootste Kennisfestival van Nederland en daarvoor bouwen we een mooi festivalterrein op waar we van 13 t/m 20 juni allemaal inspirerende kennisfestivals organiseren, maar dat in het weekend nog niet wordt gebruikt. Zonde natuurlijk. Dus daarom bedachten we met een aantal mensen: wat zouden wij nu helemaal geweldig vinden? Fietsen en muziek zijn echte hobby’s … dus als we dat een combineren op een kennisfestival, zouden dat niet veel meer mensen dat leuk vinden?

Een festivalterrein met interessante workshops en lezingen over alle aspecten van wielrennen, gravelen en MTB-en. Maar ook een overzicht met de laatste snufjes, gadgets, kleding en fietsen. En niet te vergeten toffe muziek, de grootste wielerquiz van Nederland, lekker eten en drinken en nog veel meer. Gaaf om met je (fiets)team naar toe te gaan.  

Met leuke gasten, muziek, oud renners, een voorbeschouwing Tour de France, opnames van podcasts, de grootste Wielerquiz van Nederland, de nieuwste kleding, gadgets, fietsen, workshops en lekkere biertjes en nog veeeeel meer……

We zijn heel benieuwd wat jij hier van vindt! Zou je er als deelnemer bij willen zijn? Of wil je als partner bijdragen? Of heb je gewoon geweldige aanvullende ideeen of vind je het helemaal niks? We horen het heel graag. Top als je onderstaande vragen zou willen beantwoorden. En natuurlijk graag deze info en vragen ook weer willen delen met zoveel mogelijk (wieler)vrienden en bekenden?

We zijn heel benieuwd wat jij hier van vindt

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op