MASTERCLASSES INNOVATIEF ORGANISEREN zuid

Opzet

Masterclasses

Elke masterclass start met een inspirerende spreker die zijn of haar visie geeft op een van de thema’s die op dit moment actueel zijn. In het tweede, interactieve deel gaan we aan de slag met eigen vraagstukken en casussen van de deelnemers. Gezamenlijk bespreken we de dilemma’s en uitdagingen die we in de weerbarstige praktijk tegenkomen en we zoeken naar inzichten en oplossingen. Dat doen we in verschillende werkvormen die passen bij het onderwerp. De spreker denkt uiteraard mee en geeft aan het eind van de bijeenkomst zijn/haar visie op het vraagstuk.

De masterclasses starten om 16.30 uur en eindigen rond 20.15 uur. Elke masterclass vindt plaats bij een van de deelnemende organisaties in de regio (die als cocreator meedoen). De locatie is dus steeds wisselend en nu nog niet bekend.

DATA

MASTERCLASSES Zuid

HOE

MEEDOEN?

Je kan meedoen als co-creator of als individuele deelnemer. Er is plek voor 6 co-creators. Een co-creator doet met vier personen mee aan de serie en zorgt tijdens één van de masterclasses voor een goede locatie, inclusief eten en drinken en brengt een eigen casus in. Kosten voor deelname aan de serie van zes bijeenkomsten bedraagt in dit geval € 3.250,-. Per deelnemer bedragen de kosten dus iets meer dan € 800,- (voor de hele serie!)

Daarnaast kun je je dus ook gewoon als individuele deelnemer aanmelden. De investering voor individuele deelname aan de serie van zes bijeenkomsten bedraagt € 1.395.

* alle bedragen zijn exclusief btw