MASTERCLASSES INNOVATIEF ORGANISEREN Midden / west

DATA

Midden / west

Jacqueline Jansen

Jacqueline Jansen, organisatie-adviseur en mede-auteur van ‘Gedoe komt er toch’ gaat in op de zin en onzin over organisatieverandering. Ze gaat in op de principes, inzichten en regels die van toepassing zijn op een succesvolle veranderaanpak. Haar stelling is dat een verandering moet worden aangepakt volgens de principes, inzichten en regels die gelden in de gewenste organisaties. Zeker bij het transformeren naar een nieuwe en innovatievere organisatie gelden hele andere principes en dat heeft veel invloed op de manier waarop je het veranderproces aanpakt.

En we gaan in op het gedoe dat veranderen oplevert. Geen verandering zonder gedoe, maar zonder gedoe ook geen verandering! Want de energie die gedoe kost, is dezelfde energie die, mits boven tafel gebracht, kan worden omgezet in dat al even ondefinieerbare begrip flow.

Over Jacqueline

Jacqueline studeerde klinische- en organisatiepsychologie (RUU 1985) en behaalde MBA op Nijenrode (1988). Ze is gecertificeerd Enneagram-docent. Werkervaring in Dijkzigtziekenhuis, Koninklijke Marine en de Cinevideogroep. Zelfstandig sinds 1995.

Als zelfstandig adviseur werkt ze voor (delen van) organisaties in zeer uiteenlopende takken van sport, waaronder financiële dienstverlening, advocatuur, kinderopvang, overheid, onderwijsorganisaties, zorg, ziekenhuizen, industrie.

Daarnaast geef ik workshops en lezingen, o.a. AOG, Managementboek en Bindje.

Gedoe komt er toch!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig