MASTERCLASSES INNOVATIEF ORGANISEREN noord

DATA

noord

Karin Karis

We leven in een kennismaatschappij. Gevoed door de gedachten van de Franse filosoof Descartes zijn we het hoofd en lijf als twee afzonderlijke entiteiten gaan beschouwen en hebben we onze intellectuele intelligentie als superieur bestempeld. En het wordt steeds duidelijker dat we een prijs betalen voor dit voortdurend in ons hoofd zitten. Voor onszelf, organisaties en de wereld waarin we leven.

Karin Karis ziet de sleutel van het probleem in het weer leren herkennen, interpreteren en gebruiken van de informatie van ons lijf. Fysiek zelfbewustzijn is de essentie als het gaat over het omgaan met de druk van het leven, het creëren van gezonde organisaties en het maken van verantwoorde keuzes voor de toekomst. Ook vanuit de wetenschap wordt het bewijs steeds sterker dat de invloed die het lijf heeft op wie we zijn en wat we doen, veel sterker is dan we tot nu toe dachten. Maar veel belangrijker dan dit te weten, is . . . het te ervaren. Durf jij?

Over Karin

Karin Karis, eigenaar van Ki to Change, ervaart dagelijks hoe ons hoofd ons voor de gek kan houden, maar ons lijf nooit liegt. Zij gebruikt haar kennis van de kracht en wijsheid van het lijf om duurzame impact en transformatie te realiseren voor leiders en hun organisaties. Ze gelooft dat als we de werkplek veranderen, we de wereld kunnen veranderen. En dat is waar ze zich niet aflatend voor inzet.

‘Als we veranderen wat we doen, veranderen we de interactie met onszelf en de wereld om ons heen.’

De toekomst van zelfbewustzijn

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig