MASTERCLASSES INNOVATIEF ORGANISEREN noord

DATA

noord

Kees Klomp

Kijk eens naar onze geschiedenis: Wat het meest in het oog springt, is het feit dat we de afgelopen decennia rijker en rijker zijn geworden. Maar niet gelukkiger. Welvaart is explosief gestegen, maar welzijn groeit niet mee. En dat is ook logisch, want als er iets kenmerkend is aan dit tijdperk dan is dat het feit dat we worden ingehaald door de ecologische en sociale kosten die gepaard gaan met welvaartsgroei. We beseffen ons dat economische groei een prijs heeft… Kortom: het systeem is stuk. Maar dat is niet alleen slecht nieuws. Dat is even zo veel goed nieuws. We leren namelijk als mensheid collectief net zoals we als mensen individueel leren: door schade en schande. Als er iéts kenmerkend is voor deze tijd, dan is het wel dat we ons razendsnel bewust worden van het cruciale verschil tussen welvaart en welzijn.

Kees laat je op zijn eigen prikkelende wijze zien dat we de ’Tipping Point’ al voorbij zijn. Alles gaat veranderen. Kees laat je zien hoe jij daar een positieve bijdrage aan kan leveren, voor jezelf, voor je geliefde en voor ons allen.

Dat doe hij niet alleen want tijdens deze masterclass doet hij dat samen met Engbert Breuker. In een tijdreis met video en muziek maken zij je bewust van de wake-up calls die we in de afgelopen decennia hebben gehad en hoe we versneld naar de betekeniseconomie kunnen bewegen.

Engbert is ook de vaste begeleider van de hele serie.

Over Kees

Welkom in een wakkere wereld

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig