MASTERCLASSES INNOVATIEF ORGANISEREN Midden / west

DATA

Midden / west

Raymon Geurts

Anders organiseren vanuit kracht en kwetsbaarheid en samen betekenisvolle resultaten boeken. Alleen dan kan je de beste versie van jezelf ontwikkelen. Raymon Geurts heeft jarenlange ervaring in het organiseren vanuit het geluk voor klanten, medewerkers en financiers. Zijn inzicht in het zelforganiserende vermogen van mensen en organisaties werkt aanstekelijk. Hij kan complexe vraagstukken tot essenties terugbrengen.

Raymon vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties. Hij laat voorbeelden zien en koppelt dit aan een doorleefde methode om organisaties van A naar B, volgens de principes van B te bewegen. In zijn verhaal legt hij verbanden met ons persoonlijk leven waar alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan. Hij schudt wakker en roept op tot anders organiseren!

Over Raymon

Raymon Geurts is een mensen-mens en haalt zijn inspiratie uit zijn gezonde boerenverstand en het bouwen met ‘gewone’ mensen, die tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vooraf denken. Iedere keer weer ziet hij daar een mooie uitdaging in om samen met hen de wereld een beetje mooier te maken.

Hij is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid. Sinds 2004 is hij bezig met anders organiseren vanuit het zelforganiserende vermogen van mensen in organisaties. In 2006 richtte hij hier Berckeley Square voor op. In 2011 werd hij door de markt verkozen als nieuwe leider en is in het boek ‘Nieuwe Leiders Gevonden’ geportretteerd. In 2015 was Raymon Happy co-founder van Happy Companies om betekenis in organisaties weer centraal te stellen.

Bouwen aan de Gelukkige Organisatie

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig