MASTERCLASSES datagedreven organiseren

Opzet

Masterclasses

En op verzoek van velen een hele nieuwe serie over hoe je je organisatie beter laat renderen door goed gebruik van data. Het gaat in de masterclasses over alle ingrediënten van datagedreven werken. Van het zorgen voor een stabiel data-fundament tot en met het veranderen van de cultuur. Van beveiliging en privacy tot aan Artificial Intelligence en Blockchain. Technische kennis is niet vereist.

De diepte in met 6 professionals. Een kleine groep (zo’n 35-40 personen), dus actieve deelname van sprekers én deelnemers die met elkaar in dialoog gaan over de praktijk van Datagedreven Organiseren.

De masterclasses starten om 16.30 uur en eindigen rond 20.15 uur.

DATA

MASTERCLASSES datagedreven organiseren

HOE

MEEDOEN?

Je kan meedoen als co-creator of als individuele deelnemer. Er is plek voor 6 co-creators. Een co-creator doet met vier personen mee aan de serie en zorgt tijdens één van de masterclasses voor een goede locatie, inclusief eten en drinken en brengt een eigen casus in. Kosten voor deelname aan de serie van zes bijeenkomsten bedraagt in dit geval € 3.250,-. Per deelnemer bedragen de kosten dus iets meer dan € 800,- (voor de hele serie!)

Daarnaast kun je je dus ook gewoon als individuele deelnemer aanmelden. De investering voor individuele deelname aan de serie van zes bijeenkomsten bedraagt € 1.395.

* alle bedragen zijn exclusief btw