het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Bas van Raak

Podium

Rederij (Powered by Management Impact)

-

Bas van Raak

Kansvergrotende verbinding: om het beste uit jezelf en anderen te halen!”

Voor het derde jaar is Bas dagvoorzitter op het kennisfestival.

Ook geeft Bas workshops en lezingen voor scholen en bedrijven, daarbij komen diverse thema’s zoals motivatie, pesten en uiteraard emoties aan bod.

Bas heeft dit jaar samen met psycholoog George Smits het boek ‘Omgaan met emoties’ geschreven. Het boek helpt om erachter te komen wat je voelt en waar dat gevoel vandaan komt. Zo leer je jezelf en anderen beter te begrijpen. Via leuke opdrachten ontdek je gaandeweg wie je bent en wat je zou willen bereiken. Thuis, op het werk of in de klas bijvoorbeeld. Bas leert je hoe jij je gevoelens vervolgens het best duidelijk kan maken, zodat de emoties van jezelf en de ander geen belemmering meer vormen, maar juist met je mééwerken. Je doet aan kansvergroting en maakt zo meer verbinding met jezelf en iedereen om je heen!

‘Omgaan met emoties’ is in het bijzonder geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar tot en met het eind van de pubertijd. Ook vormt het boek een bron van hulp en inspiratie voor leerkrachten in het voortgezet onderwijs. Eerder heeft George Smits ‘Emotiemanagement voor volwassenen’ geschreven.

Tijdens de energieke coaching neemt Bas je mee voor een kijkje onder je motorkap om te ontdekken waar je persoonlijkheid je dwars zou kunnen zitten in relatie tot anderen of je prestaties. Door zijn eigen positiviteit kan Bas veranderingen voor elkaar krijgen waardoor zowel jongeren als volwassenen in actie komen. Bas heeft als missie om van iedereen een powerhouse te maken door meer verbinding te maken!

Kijk op http://www.raakgeeftrichting.nl hoe jij samen met Bas je powerhouse kunt gaan bouwen.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig