het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Theaterwagen Bende van hoe - powered bij Expertboek

-

Bertine Blom

Veel plezier en geluk op je werk!

Een vrolijk inspiratiecollege over werkgeluk verhogen, vanuit wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen. In één inspiratiecollege weet je alles wat nodig is om (nog) gelukkiger naar het werk te gaan.

Na dit college heb je meer plezier en geluk op je werk, door samen te werken vanuit een hoger doel (visie), met optimale inzet van passie en kracht van mensen.

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten. Bedrijven die een hoger doel voor ogen hebben presteren 400% beter dan anderen. Maak WERKGELUK speerpunt van de organisatie en je zult zien dat niet alleen het plezier zal toenemen, maar ook resultaten zullen verbeteren.
Tijdens dit interactieve en verrassende inspiratiecollege maak je een ontdekkingsreis op zoek naar je werkgeluk en persoonlijke drijfveren. Er wordt ingegaan op hoe de deelnemers hun werk beleven en we ervaren de ‘employee experience’ op de rode loper. Met als doel om de deelnemers te inspireren vanuit persoonlijke kracht met WERKGELUK aan de slag te gaan, om zo een beweging te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in omgaan met werkdruk, vitaliteit, wat werkgeluk betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in 10 inspirerende stappen.

Samen gelukkig werken vanuit kennis van werkgeluk en persoonlijke kracht, op weg naar betere prestaties, minder werkdruk, meer vitaliteit en meer rendement! Het inspiratiecollege wordt gegeven door spreker en geluksexpert Bertine Blom.

Bertine Blom (bertine) is een veelgevraagd spreker, trainer en coach en inspireert al meer dan 25 jaar organisaties, teams en individuen bij het realiseren van betere prestaties. Met haar powersessies over ‘werkgeluk’ en ‘persoonlijk geluk en succes’ weet zij haar publiek te raken! Door te werken met muziek, veel interactie, indrukwekkende voorbeelden, gekleurde sjaals en een verrassende Happy Power Analyse brengt Bertine de zaal in beweging.

Bertine daagt haar publiek uit krachtige keuzes te maken voor ‘geluk’ als fundament voor succes, in werk en privé. Meer geluk leidt tot meer vitaliteit, betere gezondheid, betere samenwerking, hechtere relaties, financiële groei, (dol)gelukkige klanten en véél meer rendement! Inmiddels heeft zij meer dan honderdduizend mensen geïnspireerd en getraind en honderden organisaties en teams begeleid als consultant/coach in verbetertrajecten. Haar persoonlijke missie: ‘Veel meer werkgeluk, voor heel werkend Nederland!’

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig