het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

10:00 - 10:40

10:00

-

10:40

Cris Zomerdijk en Cris Kaal

Succesvol in een digitale toekomst, een kwestie van nieuw gedrag

Praktijkcasus

Agile werken, succesfactoren en hobbels tijdens een veranderproces

Een digitale transformatie rol je niet uit op een klassieke manier. Het vraagt om nieuwe werkwijzen en andere manieren van samenwerken. Wat zijn succesfactoren en welke hobbels kom je tegen tijdens zo’n veranderproces?

Tijdens dit programma…

Delen we aan de hand van deze actuele praktijkcasus lessen en inzichten en leer je hoe je binnen jouw organisatie, afdeling of team een succesvol vernieuwing realiseert.

Laat je inspireren hoe agile principes helpen bij het ontwikkelen van nieuwe werkwijzen en hoe je echte vernieuwing realiseert. Vertaal de geleerde principes en succesfactoren direct naar jouw dagelijkse praktijk.

Het programma wordt verzorgd door Cris Zomerdijk, veranderkundige en partner van Holland Consulting Group. Hij begeleidt samen met agile coach Cris Kaal TKP Pensioen in hun digitale transformatie.

Lees ter inspiratie alvast bijgaand artikel: “De echte verandering gaat niet over techniek, maar over menselijk gedrag en emoties.” https://www.insightsbenelux.com/blog/digitalisering/de-digitale-transformatie-van-tkp-pensioen

TKP is één van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland. Met ruim 900 medewerkers verzorgt de Groningse organisatie de pensioenuitvoering voor 23 fondsen en zo’n 3,7 miljoen deelnemers. Twee jaar geleden wordt het startsein gegeven voor een digitale transformatie. Het einddoel is helder: het beste pensioenplatform van Nederland neerzetten. De weg ernaartoe is vooral een kwestie van nieuw gedrag, durven en doen.

 

 

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners