het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Theaterwagen Communicatie Lab

-

Ervaar zelf: Closing the gap between Elearning and XR

Leren met emotie: Leuker en effectiever

Met z’n allen in VR een workshop volgen? In deze sessie gaan we in groepen van 5 personen live in VR de workshop “Closing the gap between Elearning and XR” volgen. We nemen je mee in een wereld waar technologie en psychologie elkaar optimaal kunnen versterken. Allerlei nieuwe mogelijkheden om leren leuker en effectiever te maken.

Van sociale skills tot praktische skills, Richard van Tilborg en Melanie van Halteren nemen je mee in allerlei concrete voorbeelden, die op het oog ver weg liggen, maar nu al mogelijk zijn. Een wereld van Artificial Intelligence, Virtual Reality, Augmented Reality: nieuwe technologie die inspeelt op al onze zintuigen en emoties, waarmee we de breinwetten die hier aan ten grondslag liggen, optimaal kunnen benutten. Hiermee komen leermogelijkheden naar voren op thema’s die voorheen uit boeken, praktijkopdrachten of standaard e-learning niet mogelijk waren.

Leertrajecten met deze innovatieve technologie behoeven geen uitgebreide technologische kennis meer, maar is voor iedereen binnen handbereik om zelf te ervaren, maar ook om te creëren.

Wil jij mensen een boost geven….? Kom dan ook de virtual class room ervaren!

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig