het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Theaterwagen Bende van hoe - powered bij Expertboek

-

Gwen Dudok van Heel

Jouw team naar Olympisch goud door sociale innovatie

20-20, een Olympisch jaar. Vele topsporters gaan dit jaar in Tokyo voor goud. Voor het hoogste podium. Jij ook?! Toch?

Leidinggeven is ook topsport. Gericht op goud. De energieke Gwen Dudok van Heel introduceert gouden leiderschap, dé basis voor maximale prestaties.

Hoe breng je jouw medewerkers naar dat hoogste podium, de Olympus, zodat resultaten en (technologische) innovatie moeitelozer worden bereikt? De sleutel ligt voor een belangrijk deel in sociale innovatie, waarbij de leider of het leiderschapsteam een cruciale rol speelt. In deze dynamische sessie ervaren leidinggevenden op praktische wijze hoe je een topsportcoach wordt voor jouw team, voor jouw medewerkers.

Er zijn grote parallellen tussen organisaties en de sport. Het verschil tussen zilver en goud zit altijd in details én in samenhang. Er is maar één keer per vier jaar één kans op Olympisch goud. Op dat ene moment moet werkelijk alles perfect samenkomen. De volgende gelegenheid is Parijs 20-24. De topcoach zoekt juist naar die laatste paar procent die nodig zijn voor goud. Dat kan een extra training zijn, werken aan (zelf)vertrouwen, ander materiaal, de balans tussen inspanning en ontspanning, een andere trainer, meer of juist minder aandacht.  Wát het is, maakt niet uit: álles voor goud. Gwen combineert haar intuïtie, kennis en ervaring en brengt jouw goud dichterbij. En als dan alles he-le-maal klopt eindig je in het Holland Heineken House…

Gwen Dudok van Heel is auteur van het populaire boek

“Mijn Beste Team Ooit! In 7 Stappen naar Golden Leadership”.

En zij is oprichter van Dudok Consulting. Ze heeft met haar voeten in de modder gestaan en meerdere bedrijven geleid. Gwen was jarenlang bondscoach en heeft zeilers en teams naar hun (soms Olympisch) goud begeleidt. Zij ‘goochelt’ met gedragseigenschappen. Haar sessies met (inter)nationale klanten leiden snel tot grote vooruitgang.  Haar energie, focus en passie zijn altijd gericht op het versterken van mens én organisatie. Door haar vracht aan ervaring en haar unieke aanpak heeft zij al menig directielid, bedrijf of leidinggevende naar goud begeleid.

 

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig