het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

11:10 - 11:50

11:10

-

11:50

Hans Heyda en Franke Jongsma

De toekomst van teams

Om ongeschonden terug te keren na een levensbedreigende missie, om een innovatief project op tijd en binnen budget op te leveren of om leiding te geven aan een veranderproces is het niet voldoende om een team te zijn. Je moet een eenheid zijn: één met jezelf, je team en de omgeving. Om een eenheid te worden kom je uit je comfortzone. Je stelt je kwetsbaar op, voert het ‘echte’ gesprek en vertrouwt elkaar blind. Durf jij het aan?

Hans Heyda en Franke Jongsma nemen je mee in de praktijk van eenheidsontwikkeling. Ze bieden een bij klanten bewezen aanpak waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen team. De toekomst van teams begint vandaag, met jou.
Hans Heyda heeft een lange staat van dienst als commandant van marinierseenheden tijdens ‘ernstinzet’ in Cambodja en Bosnië Herzegovina. Na zijn tijd bij de mariniers heeft Hans meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd als trainer in leiderschaps- en teamontwikkeling.

Franke Jongsma is arbeids- en organisatiepsycholoog en ‘leeft’ de filosofie van Appreciative Inquiry. Hij werkt aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties en is als docent verbonden aan TSM Business School. Hans Heyda en Franke Jongsma zijn auteurs van het boek Maak van je team een eenheid dat geruime tijd op nummer 1 van managementboek.nl heeft gestaan.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners