het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

14:40 - 15:20

14:40

-

15:20

Jacqueline Hospers

Liefdevol Leidinggeven

Met liefdevol leidinggeven kun je complexe problemen oplossen, zonder veel inspanning.
Het geheim zit in 12 nieuwe vaardigheden die elke manager nodig hebt. Je hebt geleerd als manager vaak te kiezen vanuit een eenduidige Of-Of situatie. Maar het probleem is daarmee vaak niet opgelost. Met Liefdevol leidinggeven leer je af om Of-Of te denken waar dat niet productief is en dat te vervangen voor En-En denken. Wat heeft dat in vredesnaam met liefde te maken, zul je denken? Nou, alles. De route naar succes gaat via het omarmen van alles wat er is. Je kunt niet iets uitsluiten wat er wel is en denken dat je tot een oplossing komt. Je kunt niet doen alsof er geen tegengeluid is en gewoon doorgaan met je plan. Dat geluid klopt net zo lang aan de deur totdat het gehoord, gewaardeerd en volledig omarmd is. Met En-En denken kom je er wel. Zo kun je EN loslaten EN vasthouden. Je kunt EN doorgaan met nieuwe dingen EN vasthouden aan het oude. En ook in je privé kun je EN volledig moeder zijn EN een carrière hebben. Je hoeft helemaal niet te kiezen.

Ben je nieuwsgierig naar de vaardigheden die nodig zijn om zonder veel inspanning successen te boeken als leider? Kom dan naar de lezing Liefdevol Leidinggeven. Maar let op: dit is alleen voor mensen die open staan om liefdevol alles te omarmen wat er is.

Jacqueline Hospers schreef het boek ‘Liefdevol Leidinggeven, omgaan met complexe situaties,12 nieuwe vaardigheden voor managers’.
Jacqueline heeft jaren als consultant en trainer gewerkt voor grote organisaties, is manager geweest in de financiële sector, heeft 6 jaar voor haar gezin gezorgd. Zij is sinds 2012 zelfstanding ondernemer. Onlangs heeft zij de School voor Liefdevol Leidinggeven opgericht, de plek waar je gevoel leert inzetten voor meer succes en voldoening.

www.liefdevolleidinggeven.nl

www.jacquelinehospers.nl

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners