het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Admiraal

-

Jako van Slooten en Eldert de Jager

Sturen op essentie met KPI-dashboards

We hebben allemaal onze dromen, ambities en plannen. Toch slagen veel organisaties er niet in hun doel te bereiken of hun bereikte succes vast te houden. Dat ligt meer aan een gebrek aan focus op wat essentieel is, dan aan motivatie. In deze sessie vertellen Eldert De Jager en Jako van Slooten hoe te sturen op succes. Met zeven heldere navigatieregels stel je voor jezelf en je organisatie vast waar je echt voor staat, waar je heen wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Daar horen de juiste KPI’s bij op een overzichtelijk dashboard. Daardoor blijf je op koers. Doe je mee?

 

Jako van Slooten

Jako van Slooten (1966) is bedrijfseconoom, Register Controller en heeft ruime ervaring als CFO in meerdere branches bij zowel nationale en internationale ondernemingen. Sinds een aantal jaar is hij ondernemer, en doceert hij aan Rotterdam Business School van Rotterdam University of Applied Science waarin hij Finance verbindt met de duurzaamheidsagenda

 

Eldert de Jager

Eldert de Jager heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende financiële (directie) functies. Tijdens zijn werk verwierf hij geavanceerde kennis en vaardigheden op verschillende systemen en bedrijfsmodellen. Eldert publiceerde twee boeken over de relatie tussen strategie en kritieke prestatie-indicatoren welke onderdeel zijn van het curriculum bedrijfseconomie aan diverse hogescholen. Hij is daarnaast veelgevraagd spreker en in 2020 verschijnt het boek wat hij samen met Jako van Slooten schreef bij Noordhoff: Navigeren op essentie met KPI-dashboards.

 

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig