het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Leo Hans

Podium

Buitenpodium

-

Leo Hans

Wereld van Verschil

Kom op het festival even bij Leo langs om jezelf eens op de kaart te zetten. Daarbij vertelt hij je de mooiste ervaringen van de afgelopen tijd van teams die zichzelf in kaart gebracht hebben. Of je nu zorg verleent of samenwerkt met collega’s, iedereen heeft een eigen stijl van werken. Met collega A kun je dus sneller door één deur dan met client B en voor collega C ga je liever een blokje om.

In de ‘Wereld van Verschil’ werkt Leo met Landschappen van Gedrag omdat gedrag vaak een dingetje is waar je niet zo snel over praat. Het ligt gevoelig en dat legt hij je graag uit. Na verschillende werkplekken en functies kwam Leo er zelf achter dat hij nooit nagedacht had over gedrag. Hij had er wel vaak last van maar dacht dat dit normaal was.

De ‘Wereld van Verschil’ is een landkaart van negen vierkante meter. Je kunt er jouw collega’s vinden maar bovenal jezelf tegenkomen. Het landschap staat vol met namen van steden, dorpen, zeeën en bergen die gedrag vertalen in woorden. Hiermee breng je het gesprek op gang en de dialoog in jouw team. Bedenk eens hoe je zou werken wanneer iedereen je beter zou begrijpen, hoe voelt dat?

Leo zou het leuk vinden je tegen te komen om een stukje samen te reizen. Ondertussen verklapt hij je het antwoord op de vraag waarom iedereen denkt gelijk te hebben, over gedrag gesproken…

 

THEMA'S: | |

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig