het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

DOK H2O

-

Marieke Verdijk en Lottie Herfkens

Videoprofs

Voor een goede marketingstrategie is video onontbeerlijk. Maar hoe begin je daarmee? Hoe zorg je dat je mooie video’s krijgt, die passen bij het verhaal van jouw bedrijf? En die je ook nog eens succesvol online in kunt zetten? Het antwoord is simpel: door het zelf te doen. Videoprofs leert in haar workshops hoe jij snel en eenvoudig smartphone video’s maakt. Camerajournalist Marieke Verdijk vertelt je alles over hoe je goed kunt filmen, zorgt voor mooi geluid en pakkende beelden. Online communicatieadviseur Lottie Herfkens leert je welk social media-kanaal bij jouw boodschap past en hoe je een boodschap naar een video vertaalt.

Wil jij ook aan de slag met smartphone video’s? Kom dan langs bij de stand van Videoprofs in het Kenniscafé. Stel al jouw vragen over videocontent en leer zelf smartphone video’s maken tijdens de inspiratiesessies!

Marieke Verdijk werkt meer dan tien jaar als camerajournalist. Dankzij de kennis en ervaring die ze heeft opgedaan kan ze makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal.

Lottie Herfkens heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en vijftien jaar op het gebied van social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doelstellingen of bedrijf.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig