het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

17:00 - 17:40

-

Mariëlle de Groot

Meer grip op je maatschappelijke project

Vind jij jouw maatschappelijke project ingewikkeld? Lukt het je niet om bewoners te betrekken of die ene samenwerkingspartner aan boord te krijgen? Wordt er onverwacht door een interne afdeling een stok in het wiel van je project gestoken, waardoor alles piepend en krakend tot stilstand komt. Of heb je het gevoel dat de sprankeling ontbreekt in je project, maar kan je de vinger er niet achter krijgen waardoor dat precies komt?

Veel projectmanagers kennen dit gevoel en denken dat dit er gewoon bij hoort. Je bent immers afhankelijk van vele externe factoren die je project beïnvloeden.

Dat is echter niet de enige oorzaak. In deze workshop laat ik je zien waardoor het komt dat maatschappelijke projecten zo weerbarstig zijn en wat je kan doen om meer grip op je project te krijgen.

Je maakt in de workshop kennis met de onderwaterwereld van maatschappelijke projecten. Daarnaast laat de workshop je zien waarom jij als projectmanager het belangrijkste instrument bent voor je project en hoe je zelf dit instrument beter kan gaan benutten.

Mariëlle de Groot heeft 20 jaar ervaring als projectmanager van maatschappelijke projecten en is mede-initiatiefnemer van drie sociale ondernemingen. Zij is daarnaast auteur van het boek ‘Projectmanagers geheimen’. Als projectcoach begeleidt ze projectmanagers en projectteams bij het realiseren van hun maatschappelijke project.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners