het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Het Theater (powered by Morgens)

14:00

-

14:40

Netteke Koster en Bibianne Geerts

Liberating Structures in de Zorg

Verfrissende samenwerking? Maak kennis met Liberating Structures in de zorg.

Anders organiseren? Dat betekent ook anders samenwerken! Maar hoe doe je dat zonder in de bekende brainstorms en open discussies te blijven hangen? Vraag jij je ook wel eens af of overleg- en samenwerkingsvormen niet effectiever en inspirerender kunnen? De verrassende werkvormen van Liberating Structures bieden hierbij een antwoord.

Op het Morgens-podium kun je zien dat veranderen leuk en motiverend kan zijn. Inspirerende methodes als Liberating Structures helpen je hierbij: structuren die vrijheid geven, zodat er ruimte voor innovatie ontstaat binnen kaders die zorgen voor betrokkenheid en het behalen van de beoogde uitkomst.

Tijdens deze workshop kom je gegarandeerd in beweging én denk je tegelijkertijd op speelse wijze na over de zorg in Nederland. In korte tijd ervaar je een aantal van de 33 Liberating Structures. Werkvormen die leiden tot eigenaarschap, gelijkwaardigheid en energieke samenwerking!

Tijdens ‘de zorg van Morgen’ wordt op een creatieve manier ingegaan op de vraag hoe zorgorganisaties zich klaar kunnen stomen voor de uitdagingen van Morgen.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig