het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

12:20 - 13:00

-

Owen de Vries

Ondernemers Vlieger, Overzicht op Ondernemerschap

‘Ondernemen vanuit het hart’ klinkt mooi, maar waar heb je het over en wat betekent dit concreet voor jou? Owen de Vries, MKB-adviseur en auteur van de Ondernemers Vlieger neemt je tijdens deze inside-out workshop mee langs alle aspecten van ondernemen zodat je aan het eind een compleet overzicht hebt van alle knoppen waar jij als ondernemer aan kunt draaien om je organisatie gezond te starten, te maken én te houden.

Vragen waarmee je aan de slag gaat: uit welke elementen bestaat jouw identiteit, wat betekent zingeving voor je, hoe zorg je voor verbinding, wat is de essentie van jouw ondernemerschap en hoe houd je overzicht in je bedrijf?

Owen de Vries is werkzaam als zelfstandig MKB-adviseur. Hij heeft ruim 20 jaar gewerkt bij ABN AMRO als financieel specialist, business analist en productmanager. Eerder schreef hij het boek Heartful Banking waarin hij de banksector toont hoe het herwinnen van vertrouwen van de maatschappij mogelijk is en zijn visie op de toekomst van het bankwezen schetst.

In zijn nieuwste boek “Ondernemers Vlieger” toont hij hoe je jouw resultaten kunt halen op jouw manier. Hij helpt je bouwen aan een toekomstbestendige onderneming waar jij en je omgeving nog lang van kunnen genieten. Dat gaat niet vanzelf. Zeker niet in een snel veranderende wereld waarin meer gevraagd wordt van ondernemers die allemaal hun eigen blinde vlekken hebben. Belangrijk is dan om het overzicht te houden op je ondernemerschap. De tool, de Ondernemers Vlieger biedt je dit overzicht. Van daaruit kun je sturen op je resultaten.

Met het model loop je langs de hoofdlijnen van de belangrijkste aspecten van ondernemerschap; van mens tot marketing, van financiën tot risicomanagement, van verandermanagement tot Duurzaamheid.

 

Foto door Lucy Lambriex

 

 

THEMA'S:

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners