het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Theaterwagen Communicatie Lab

-

Perry Smits

Het is tijd voor Passie, Energie & Plezier!

Mentaal weerbaar zijn, wilskracht en doorzettingsvermogen. Termen waar mensen dagelijks mee kunnen worstelen, bewust maar ook onbewust. Het gaat vaak om gewoontes en het veranderen hiervan vergt veel tijd, geduld, wilskracht en doorzettingsvermogen. Van nature hebben mensen weinig discipline en doorzettingsvermogen. Daarom is eigen gedrag veranderen één van de meest lastigste dingen om te doen. Mentale gezondheidsproblemen behoren tot de belangrijkste oorzaken van verzuim. Hoe word je mentaal sterker? Mentale kracht helpt je om beter met tegenslagen om te gaan zodat je meer gelooft in het behalen van dromen en doelen. Mentale veerkracht helpt je zelfs “onmogelijke” doelen te halen. Er zijn vele manieren en technieken om jezelf en/of je team mentaal weerbaar te maken.
Perry Smits (1962) heeft 36 jaar gewerkt bij multinationals. Op zijn 55e heeft hij de stap genomen zelfstandig te gaan ondernemen. Een man met een missie op privé, zakelijk en sportief gebied:
“Haal zoveel mogelijk uit jezelf”. Hij is een sporter in hart en nieren: triatleet, spinninginstructeur, wielrenner en mountainbiker. Tegelijkertijd ook een inspirator, motivator, entert(r)ainer, echtgenoot en vader van vier kinderen. Maar bovenal levensgenieter. Hij haalt op eigen, soms onnavolgbare wijze het beste in mensen naar boven tijdens workshops voor individuen en teams. Dit alles volgens zijn PEP methode. Passie, Energie & Plezier zijn de ingrediënten voor een ieders stap richting mentale weerbaarheid. Zijn workshops zitten vol emotie, humor en plezier en zijn een garantie voor een positieve mindset. Alleen al een glimlach kan bijdragen aan een andere houding, een beter gevoel en meer plezier.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig