het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Loods

-

Rik Nijkamp

De toekomst van werk

De afgelopen decennia heeft de nadruk van organisaties gelegen op meer efficiëntie, meer klanten, hogere omzetten en meer winst. Met als gevolg werknemers die voortdurend onder hoogspanning staan, maar ook dat bij ‘uitval’ of reorganisatie loyale, hardwerkende mensen als oud vuil aan de straat gezet worden. Medewerkers voelen zich onveilig en mensen gaan met elkaar om op een manier waar het fatsoen en respect ver te zoeken is. Is het gek dat 40% van de medewerkers aangeeft ongelukkig te zijn in het werk en dat 28% liever iets anders zou doen? Hoezo de juiste man op de juiste plek?
Rik Nijkamp komt in opstand: zo gaan we niet met elkaar om! Rik roept op om de verbinding te zoeken. Om als werkgever en werknemer samen werk te realiseren waar je plezier in hebt, dat betekenis heeft én wat bij je past. Want alleen dan kun je ook wezenlijk iets bijdragen aan de organisatie. Rik Nijkamp roept partijen op om moed te tonen en mensen te laten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden! Hoeveel lef heb jij?
Rik Nijkamp, algemeen directeur bij Smart Group, kijkt als vrijdenker en hedonist aanhoudend anders tegen de dingen aan. Door steevast zaken anders te benaderen en waar nodig op z’n kop te houden werkt hij aan duurzaam toekomstperspectief voor mens & organisatie.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig