het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Podium

Loods

-

Roek Lips

Nieuwe leiders – wie kies je om te zijn?

Een wereld in verandering roept veel vragen op. Als we niet uitkijken worden we opgeslokt door werkdruk, dwingende systemen en de waan van de dag. Hoe blijf je vol goede moed? Hoe vinden we weer houvast? Wie bepaalt welke kant het uitgaat? Welke nieuwe kansen zijn er? Hoe doorbreken we oude patronen? Wat vraagt dat van ons leiderschap?

De wereld van voormalig netmanager van de NPO Roek Lips werd door een aantal intensieve levensgebeurtenissen op zijn kop gezet. Wat volgde was een zoektocht naar zinvol leven, nieuw leiderschap en in transitie zijn.

Tijdens de interactieve lezing neemt hij je mee in zijn persoonlijke verhaal aan de hand van de vele indringende en soms confronterende fragmenten uit gesprekken met koplopers, leiders en beschouwers die hij in prachtige mini-documentaires heeft vastgelegd.

Met bijdrages van o.a. van Paul de Blot, Lenette Schuijt, Irene van Lippe-Biesterfeld, Jan Terlouw, Paul Verhaeghe, Peter van Uhm, Patrick Cammaert, Beate Rössler, Reinbert de Leeuw, Margaret J. Wheatley, Peter de Keizer, Tom Posmes, Marcel Levi, Rubina Boasman en vele anderen. Zie ook: www.nieuweleiders.nl

In deze bijzondere sessie inspireert Roek Lips je en ontdek je nieuwe inzichten, levenslessen en sta je stil bij vragen die je nog niet eerder hebt gesteld. En uiteraard maakt hij daarbij gebruik van een deel van de mini-documentaires.

Roek Lips is vertrouwd adviseur en coach van bestuurders, directeuren en creatieve toptalenten bij (strategische) verandering, crisis, natuurlijk optreden en leiderschapsontwikkeling. Is schrijver van boeken ‘Ben ik in beeld?’ en ‘Het boek Job.’  Medeoprichter van De Ontwikkelgroep en ontwikkelt en begeleidt inspiratiesessies, masterclasses over nieuw leiderschap, zichtbaarheid en identiteit.

*Iedere sessie wordt uniek samengesteld.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig