het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER

11 JuNi 2020 | 13:00 - 22:00 uur

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

Teun den Dekker

Podium

Buitenpodium

-

Teun den Dekker

Design thinking: kun jij óók!

Organisaties zetten design thinking steeds vaker in als oplossingsstrategie voor organisatievraagstukken. Een snelle zoekopdracht op Google en je vindt er allerlei workshops, artikelen en boeken over. Daarin staat niet alleen wat het is, maar ook hoe je het kan toepassen in je organisatie. Toch bekruipt je bij het lezen het gevoel dat de hele organisatie (weer!) om moet, dat je aan allerlei voorwaarden moet voldoen voordat je design thinking kunt toepassen.

Teun den Dekker laat zien dat dat niet hoeft. Met zijn down-to-earth en lekker praktische insteek bewijst hij dat je design thinking in elke organisatie kunt toepassen, ook als dat botst met de heersende cultuur. Wars van grote verhalen deelt hij anekdotes en ervaringen die laten zien hoe design thinking ook in jouw organisatie past.

Teun den Dekker (1983) is creatief directeur en mede-eigenaar van /LAB service & experience design in Venlo en Utrecht. Als Professor Associat is hij verbonden aan Universitat Ramon Llull in Barcelona. Hij is auteur van het boek Design Thinking (2019) en publiceert daarnaast regelmatig in internationale wetenschappelijke vakbladen over kwalitatieve onderzoeksmethoden, co-creatie en design thinking.

Partners

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is verplaatst naar

24 September 2020

Reeds gekochte kaarten blijven geldig