het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

Powered by Pentascope & BreakOutTeam

10:00 - 10:40

-

Thijs Vink en Paul Mbikayi

Break Out Team sessie: verbinden van gepolariseerde werelden

Wij leven in een spannende tijd. We merken dat het moeizaam is om het evenwicht tussen individualisme en gemeenschapszin goed te bewaken. Gevoed door onzekerheid en een ongewisse toekomst, wordt er veel zwart-wit gedacht en tegenstellingen worden uitvergroot. Het debat verhardt en er is weinig ruimte voor nuance. Dat roept de vraag op: hoe verbinden we de gepolariseerde werelden in Nederland en daarbuiten? Tijdens deze sessie zullen Paul Mbikayi en Thijs Vink een interactieve dialoogsessie hebben over de vraag: wat is daarop ons antwoord?

De teamleden van het Break-out Team denken na over de weeffouten in ons huidige systeem en onderzoeken nieuwe manieren in de praktijk zodat de Corona-crisis als versnelling gebruikt kan worden om de samenleving anders in te richten. Samen met een stevige achterban is het Team onderweg naar een inrichting die past bij de waarden die leidend zouden moeten zijn in een duurzame, inclusieve, democratische post-Corona samenleving. Ze verzamelen, genereren, bedenken en delen hiertoe ideeën en strategieën. Ook op Het Kennisfestival in Deventer dus.

Thijs Vink werkt aan complexe verandertrajecten binnen de gezondheidszorg, vervoer en openbaar bestuur. Hij heeft een brede ervaring als organisatieadviseur, trainer en coach op het gebied van Duurzaam Veranderen, Leiderschap, Diversiteit en Communicatie. Zijn kracht… bruggen slaan tussen de visie van een organisatie en het primaire proces.

Paul Mbikayi is coördinator at UBR|HIS en in die rol verantwoordelijk voor de dagelijkse en functionele aansturing van het team Europese Aanbestedingen.

 

THEMA'S:

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners