het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

Oude-binnenstad deventer

16 september 2021 | 10.00 - 18.00 uur

65 sprekers | 5 ARTIESTEN | 10 podia | Food & drinks

Podium

Capaciteit: 200 pers.

12:20 - 13:00

12:20

-

13:00

Bas Kodden

Leiderschap in turbulente tijden

In deze tijden van turbulentie, angsten en onzekerheid is het van belang om energiek te blijven, verbonden te zijn en ons eigenaar te voelen van onze inzet en prestaties. Persoonlijke groei en motivatie zijn juist nu cruciaal voor professionals en organisaties. Hoe kan jij je mindset te veranderen.

Want we hebben allemaal een duiveltje in ons. Angst, ego en vaak een teveel aan empathie. En als jij als professional, als leidinggevende of als partner persoonlijk wilt groeien, dan ontkom je er niet aan om je eigen duiveltjes onder ogen te komen en anders te denken én doen dan dat je altijd gedaan hebt!

Want als er één ding is wat Bas Kodden geleerd heeft van zijn jarenlange ervaring als begeleider van topcoaches, olympisch- en wereldkampioenen, dan is dat het belang van mindsetverandering. Leer hoe je als persoon en als professional kan groeien in tijden van onzekerheid.

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is één van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA & Full Time MBA Programma en Professor Leadership & Management Development verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Bas schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELDDe Kunst van Duurzaam Presteren & The Devil Inside.

Zoek de verdieping op met een online masterclass

Partners