het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

16 juni 2022

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 12 podia | Food & drinks

Podium:

13:00

-

13:40

Arjen Banach

Een nieuwe werkrealiteit - hoe echt succesvol hybride te werken

Deze presentatie van Arjen Banach is tevens zijn boeklancering.

Onze manier van werken verandert. Werken op afstand, of hybride werken, begint een vaste plek in ons werkende leven te krijgen. Het lijkt nu echter vooral te gaan over waar we werken – op kantoor, thuis of elders – maar de echte transformatie die we moeten doormaken gaat over hoe we werken. Werken vanuit huis betekent namelijk niet dat je altijd geconcentreerd kan werken. Werken op kantoor betekent niet dat je automatisch meer verbonden bent met je collega’s.
Nu onze manier van werken zo hevig aan het veranderen is, is dit meer dan ooit het moment om daar invloed op uit te oefenen. Arjen Banach laat zien hoe je samen met je collega’s de beste manier van werken ontdekt.

Biografie

Arjen Banach is organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe we werken inspireert hij professionals in binnen- en buitenland middels de vele lezingen webinars die hij jaarlijks geeft. Zijn eerder boek ‘Organisatievibe’ werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar en ‘Remote Leiderschap’ – dat uitkwam tijdens de eerste lockdown – maakt inzichtelijk hoe je effectief werkt en leiding geeft op afstand. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Partners