het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

16 juni 2022

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 12 podia | Food & drinks

Podium:

17:00

-

17:40

Pentascope

Serious gaming Live in Action!

Ben je benieuwd hoe je serious gaming kan toepassen in jouw organisatie? Doe dan mee aan deze interactie gaming workshop van Pentascope.

In 40 minuten ga je samen met andere festivalgangers aan de slag om jouw eigen serious game te maken. Een serious game om bij te dragen aan de organisatieontwikkeling van organisatie X. Waar ga jij voor? Veel fun of juist veel inhoud? Zet je acteurs in of het goede gesprek met collega’s?

Ervaar welke dilemma’s je tegenkomt bij het ontwikkelen van een serious game. En het zou geen gaming workshop zjin als er niet ook gewonnen kan worden! Aan het eind van de workshop kijken we welke serious game het meest zou bijdragen aan de organisatieontwikkeling van Organisatie X, de ontwerpers van deze game gaan als winnaars de deur uit!

Biografie

Een nieuwe werkwijze. Ander gedrag. Andere mensen of samenwerkingsvormen. Pentascope helpt organisaties, zowel in de publieke als private sector, om in beweging te komen. Een van de manieren waarop Pentascope dat doet is door middel van serious gaming. Serious gaming maakt grote, moeilijke of saaie onderwerpen toegankelijk. En leuk!

Partners