Het grootste kennisfestival van nederland

Koop
Tickets

15 Juni 2023

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks


Share

Project Ik

Sophie vertelt een succesverhaal over haar droombaan. Alhoewel? Wat is ogenschijnlijk succes en wat is daadwerkelijk succes na een slopend coronatijdperk? ‘Waar kan ik mijn haast onweerstaanbare verlangens kwijt in een tijdperk dat weer alles kan, dat het weer ’normaal’ is…’ Samen met danser Pieter de Groot ontleedt Sophie haar huidige staat van zijn. Bewegend, pratend, zwetend, smachtend…. Wat is werkelijk van waarde? Mag ik applaus? Alsjeblieft? Een kunstwerkje door actrice en danser. Wisselbad te zien op het podium Uit Dagen.

Biografie

Sophie Schut

In 2011 studeerde ik af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunst Academie. Daarvoor heb ik 2,5 jaar danservaring opgedaan bij de Jazz-/Musical opleiding van de AHK.

De afgelopen zes jaar speelde ik achtereenvolgend bij; St. Homemade van Dick van den Heuvel, Het Nationale Toneel, Senf Theaterproducties, Plan-D, in Soldaat van Oranje de rol van Ada en in musical De Tweeling heb ik beide hoofdrollen, Anna&Lotte, gecoverd. Momenteel speel ik bij Productiehuis Plezant in een voorstelling voor en over het OM Ons DNA.

Partners