Arend Ardon

Wat speelt hier? Laat de onderstroom spreken.

15:00 - 15:40 | Admiraal

‘Ze schieten steeds in de weerstand.’ ‘Ze zeggen ja, maar doen nee.’ Het zijn zulke situaties waar we verzuchten: ‘Het zit in de onderstroom’. Dit krijgt zomaar het karakter van ‘alles geprobeerd, maar het ligt buiten onze invloed’. Een vergaarbak waar iedere logica lijkt te ontbreken.

Lijkt te ontbreken. Want ook in de onderstroom zitten wetmatigheden. Als je die kent, kun je begrijpen wat zich in dat ongrijpbare afspeelt. Dit verhaal begint, waar gangbare verander benaderingen stranden.

Het nieuwe boek verschijnt eind mei, dus vers van de pers tijdens het festival. Arend schrijf het boek samen met collega Cynthia van der Zwan.

Biografie

Dr. Arend J. Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Hij is co-founder van The Change Studio, dat met een snel groeiend creatief team inspirerende trajecten vormgeeft op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Stevig in de inhoud, verrassend in de vorm.

Arend is een ervaren gesprekpartner van besturen, directie- en managementteams. Hij doceert aan diverse business schools, waaronder Nyenrode University. Hij promoveerde in 2009 aan de Vrije Universiteit op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij is een veelgevraagd spreker tijdens seminars.

Hij publiceerde tientallen artikelen en diverse boeken. Van zijn boek Doorbreek de Cirkel! zijn inmiddels meer dan 45.000 exemplaren verkocht. Dit boek werd ook uitgegeven in het Engels (Break the Cycle!). Ook Ontketen Vernieuwing! en Traag Versnellen zijn bestsellers. In mei a.s. verschijnt het nieuwste boek, dat hij samen met Cynthia van der Zwan schreef: Wat speelt hier? Laat de onderstroom spreken.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op