Wendelien Geurkink en Sybren van der Schaar

Expeditie leiderschap in 40 minuten

18:00 - 18:40 | Machinekamer

Ga je mee op reis naar jezelf? De wereld heeft ons HART nodig!

Vanuit ondernemerschap, intuïtie, visie en het besef dat de wereld om ons heen een weerspiegeling is van onze innerlijke wereld, zijn Sybren en Wendelien continu op ontdekkingstocht. Via Expeditie Leiderschap zijn ze de verbinding aangegaan om samen iets speciaals te creëren.

 • Heb je het gevoel dat je meer uit jouw dagen zou kunnen halen?
 • Verlang je naar meer verbinding, zowel op jouw werk als privé?
 • Sluimert de behoefte om meer betekenisvol te werken en leven?
 • Wil je meer innerlijke rust en een diepere innerlijke balans creëren?
 • Ligt wat jij wilt en wat jouw omgeving van jou verwacht niet meer op één lijn?

Expeditie Leiderschap is er voor iedereen die vanuit zijn talenten meer betekenis wil geven aan werken en leven. Het is een ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je vanuit daar kunt laten zien en hoe je met inzet van jouw hele potentieel anderen in beweging krijgt.

Speciaal voor Het Grootste Kennisfestival ontwikkelden Sybren en Wendelien een 40 minuten versie. In een prikkelende dialoog vertalen ze universele thema’s als vrijheid & vrijblijvendheid, dualiteit & trialiteit, man-vrouw dynamiek, entropie & syntropie en de gulden snede naar concrete situaties in privé en werk. Daarna nodigen ze jou uit om de kracht van rituelen te ontdekken én toe te gaan passen op de werkvloer.

Ga je mee op reis naar jezelf? De wereld heeft ons HART nodig!

“Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.”

Annemarie Geysen – Founder STYR

Biografie

Typisch Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische- en management achtergrond
 • Identiteitstrainer & coach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Typisch Wendelien

 • Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
 • Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
 • Brengt het magische naar het dagelijkse leven
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

—-

Tijd voor een nieuw perspectief: De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld is in rep en roer. Het huidige systeem piept en kraakt. De aarde zucht. We voelen allemaal dat het zo niet lang meer door kan gaan. En de roep om een volstrekt andere aanpak wordt steeds luider. Er worden heel wat conferenties, summits en denktanks georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan.

Transities komen echter niet tot stand door slim nadenken. Sterker nog: juist niet! Ze komen voort uit ons hart, uit wat we ten diepste wensen. Om ons bewust te maken van wat ons hart ons te vertellen heeft, zijn nieuwe aanvliegroutes nodig. We moeten manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Ons hart weer leren verbinden met ogenschijnlijk ‘hoofdelijke’ zaken als bedrijfsvoering, marketing, productontwikkeling en HR.

Om deze transitie te kunnen faciliteren, zullen we ons eerst bewust moeten worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te krijgen en verder te gaan dan onze eerdere ‘programmering’, zodat we effectiever kunnen creëren en manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

Wij lopen al een tijdje op dit pad en delen graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee? De wereld heeft ons HART nodig!

Hartegroet van Wendelien en Sybren

https://thefountainacademy.nl/expeditie-leiderschap/

 

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op