Het grootste kennisfestival van noord nederland

15 september 2022

13.00 - 21.00 uur

Groningen

50 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks


Share

Chantal Janse en Daniel Visser

Job in an hour

Job in an hour, na sollicitatie mogelijk? Het snel (ver)binden en vervolgens boeien van mensen? Hoe zien we dit als YoungCapital, waar werken we aan en waarom is snelheid zo belangrijk. Welke rol kan technologie hierin spelen en welke rol spelen mensen hierin? Oftewel, hoe kunnen mensen en tech hand in hand gaan met als doel kandidaten te boeien en aan je te binden.

Biografie

  • Daniel Visser is ruim 14 jaar actief in het recruitment vak. Na 5,5 jaar pionieren als ondernemer heeft Daniel in 2013 de overstap naar YoungCapital gemaakt. Destijds Studentenwerk. In 2013 was hij verantwoordelijk voor 3 miljoen omzet, in 2021 voor ruim 200 miljoen omzet vanuit de rol van directeur large accounts regio Noord, Oost en Zuid-Nederland. In datzelfde jaar heeft hij zich beziggehouden met de inzet van slimme tech oplossingen in het werving & selectieproces. Daarmee in 2021 de recruitment tech award ‘best case’ gewonnen en in 2022 ook de werf& awards publieksprijs. In zijn huidige rol houdt hij zich bezig met het bouwen / transformeren van een nieuw, snel en toekomst YoungCapital waarbij mensen en tech hand in hand gaan.
  • Chantal Janse is haar carrière 19 jaar geleden begonnen bij YoungCapital, toen nog StudentenWerk. Gestart in de rol van recruiter heeft zij vervolgens de gehele operatie van YoungCapital in NL opgebouwd. Het openen van vestigingen, regio’s bouwen; alles met de ondernemersmentaliteit. Als operationeel directeur is zij een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor de gehele operatie in NL; ruim 300 MIO en 400 FTE. Na een uitstapje bij het detacheringslabel NEXT, is Chantal nu verantwoordelijk voor innovatie en development. Product leadership is het uitgangspunt, waarbij ons DNA, de growth mindset, nog steeds een belangrijke drijver is.

Partners

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op