Het grootste kennisfestival van noord nederland

15 september 2022

13.00 - 21.00 uur

Groningen

50 sprekers | 5 ARTIESTEN | 8 podia | Food & drinks


Share

Fran Palokaj

Navigeren met charisma: het sociale kompas voor elke interactie.

Wil jij andere beter begrijpen, sterkere connecties maken, en meer uit je sociale interacties halen? Kom dan naar de interactieve sessie ‘Navigeren met charisma’! — Wij mensen zijn extreem sociale wezens. Vanaf het moment dat wij geboren worden tot het moment dat wij deze wereld verlaten, zijn wij afhankelijk van andere mensen. Een resultaat van deze onderlinge afhankelijkheid is een ongelooflijk complex sociaal systeem waar wij allemaal aan deelnemen; van het gezin, tot de werkvoer, tot de economie. Maar hoe kan het dat sommige mensen dit sociale landschap zo soepel weten te navigeren (en er alles uit lijken te krijgen wat zij willen), terwijl andere geen stap vooruit komen? Het antwoord is dat zij een goed ontwikkeld sociaal kompas hebben. In deze sessie gaan wij samen de rol van charisma verkennen in het ontwikkelen van een sterk sociaal kompas, in combinatie met handige oefeningen en tools die je direct kan toepassen om zelf een beter kompas te bouwen. De sessie bestaat uit drie onderdelen: de oorsprong van charisma, de charismatische denkwijze, en charismatisch gedrag. — Wat je aan het eind van deze sessie niet hebt:
 1. Alle antwoorden op je sociale vraagstukken.
 2. Het charisma van Dwayne ‘the Rock’ Johnson.
 3. Een sociaal kompas wat af is.
Wat je aan het eind van deze sessie wel hebt:
 1. Een begrip van wat charisma is, wat de oorsprong er van is, en waarom het essentieel is om te leren.
 2. Inzicht in de vaardigheden, eigenschappen en patronen die mensen sociaal succesvol (en charismatisch) maken.
 3. Handige tips en tricks die je direct kan uitproberen om zelf vandaag 1% charismatischer te worden.
— Ben jij klaar om je sociale leven naar een hoger niveau te tillen, en jouw innerlijke charisma met de wereld te delen? Kom dan naar deze sessie! Tot snel.

Biografie

Ik ben een creatieve ondernemer met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Over de afgelopen tien jaar heb ik veel dingen gemaakt, waaronder artikelen, podcasts, video series, lezingen, digitale middelen, en ondernemingen. De centrale vraag die ik probeer te beantwoorden in al deze creaties is de volgende: wat betekent het om een goed en betekenisvol leven te leiden in de 21e eeuw, en hoe zet ik dit om in actie? — Dit zijn een aantal concrete voorbeelden van onderwerpen die mij interesseren:
 • Emotionele en karakter ontwikkeling.
 • Fysieke en mentale gezondheid.
 • Sociale vaardigheden en menselijke interacties.
 • Ondernemerschap en ondernemendheid.
 • Filosofie en spiritualiteit.
— Wil je meer over mij leren? Ga dan naar mijn website www.meaningcrafter.com.

Partners

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op