Bob de Wit & Christian Kromme

AI en Mens 4.0

ProgrammaBlokkenschema

17:00 - 17:40 | Tam Tam

Kunstmatige Intelligentie (AI) ontwikkelt zich razendsnel richting menselijke intelligentie. Hoe gaat de mens in de toekomst om met AI? De internationaal bekende futuroloog Christian Kromme – auteur van ‘Go Digital, Stay Human’ en co-auteur van Regio 4.0 – gaat hierover in gesprek met Bob de Wit.

De vorm van het gesprek is verrassend en een primeur voor het Grootste Kennisfestival. Want niet Christian zelf maar zijn hologram, (ook wel ‘Digital Twin’ genoemd) zal met Bob in gesprek gaan. Het lijkt dus alsof Christian zelf op het podium staat en de vragen van Bob beantwoordt.

 

 

Biografie

Bob de Wit spreekt over de toekomst van de samenleving en de ontwikkeling van de toekomstige mens, als vanaf 2030 kunstmatig intelligente robots (AI Robots) de aarde gaan bewonen. Bob is door de lezers van Paravisie verkozen tot ‘Spiritueel Inspirator 2023’’.

Als Christian Kromme ben ik op een missie om een toekomst te inspireren waarin technologie de beste aspecten van de mensheid versterkt en weerspiegelt. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot een harmonieuze toekomst ligt in het actief begrijpen en toepassen van de patronen en principes van de natuur op onze technologische groei. Ik richt me op het delen van mijn inzichten en strategieën met internationale topbedrijven, met als doel technologie te ontwikkelen die onze menselijke natuur eert en verbetert. Mijn boek “Humanification – Go Digital, Stay Human” belichaamt mijn overtuiging in een toekomst waarin technologie naadloos verweven is met menselijke waarden.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op