Cees van der Zwan

Teamenergie als cruciale schakel tussen werkplezier en presteren.

ProgrammaBlokkenschema

14:00 - 14:40 | Grote zaal gasfabriek

Wetenschappelijk onderzoek onder honderden teams laat zien dat teamenergie de beste voorspeller van teamsucces is. Teams waar energie aanwezig is presteren tot wel 40 procent beter, hebben een lager verloop en kennen minder verzuim. Teamenergie zorgt ook voor een prettige werksfeer zodat mensen plezier hebben in het werk dat ze doen en ze elkaar op alle fronten ondersteunen. Tijdens de sessie leer je zes vormen van energie in een team herkennen. Daarnaast ontdek je de teamenergiemethode die ervoor zorgt dat bij ruim 65 procent van de teams binnen 4 maanden na de start van een traject een significante verbetering van de energie te zien is. Ieder teamlid verdient het om in een fijn te werken en elk team heeft het in zich een mooi en energiek team te worden.

Biografie

Cees promoveerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zijn onderzoek naar samenwerken en energie in teams. Sindsdien heeft hij bij meer dan 300 teams de ervaren energie in kaart gebracht. Hij is werkzaam als executive teamcoach in zowel publieke als private organisaties. Hij begeleidt en ondersteunt teams die als doel hebben zich te ontwikkelen tot duurzaam presterende teams waar ook ruimte is voor werkplezier. Cees is managing partner bij COURIUS, specialist in de menskant van veranderen.

Onlangs is het boek Teamenergie, Ontdek hoe je de energie in jouw team kunt activeren en omzetten in blijvend betere prestaties, gepubliceerd. Hier wordt uitgebreider ingegaan op de theorieën en gedachtegoed van Teamenergie. Na het lezen van Teamenergie weet je hoe dankzij de unieke meting hoe het met de energie in het team staat, krijg je advies, heb je een plan en kan je direct aan de slag met het verbeteren van de energie.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op