Dolf Jansen

Neem je tijd

ProgrammaBlokkenschema

18:00 - 18:40 | Admiraal

Dolf Jansen heeft de afgelopen 35 jaar in zo ongeveer elk theater van Nederland gespeeld, maar spreekt ook geregeld voor bedrijven, organisaties, congressen. Soms als dagvoorzitter/interviewer, vaker als comedian, afsluiter, man die met een satirische wrap up van de dag alle aanwezigen (perfect op tijd) de borrel inloodst.

Dat blijft hij doen, want over warmtepompen, hypotheekvarianten of onderwijsvernieuwingstrajecten is altijd nog wat te vertellen, maar vanaf zomer 2024 wil hij meer.

In Neem je tijd gaat hij spreken over tijd, over wat dat eigenlijk is, hoeveel soorten tijd er zijn, hoe je tijd gebruikt, over hoe je meer kunt doen en toch tijd overhouden.

Dolf zal gebruik maken van zijn ervaring op drie gebieden – theater, radio, hardlopen – waar tijd (en ook timing, snelheid, stopwatches zelfs) een grote rol speelt.

Neem je tijd gaat over het nut van deadlines, verschillende dingen tegelijk doen, samenwerken, ontstressen, de powernap en je tijd veel beter gebruiken.

Het tempo zal soms hoog liggen, interactie maakt het verhaal beter, wetenschappelijke inzichten worden gedeeld en zelfs poezie ligt op de loer. Als daar tijd voor is..

 

Neem je tijd: hersenkietelend, glimlachprikkelend en natuurlijk perfect op schema.

Biografie

Dolf Jansen (25 juni 1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s als Pauw en DWDD.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en ‘Spijkers met Koppen’.

Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer!

 

Fotograaf Tom Cornelissen

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op