Peter Ros

Zullen we nu weer aan het werk gaan?

ProgrammaBlokkenschema

15:00 - 15:40 | Het Theater

Op de vraag waarom organisaties niet innoveren, verduurzamen, ontwikkelen of ook maar enigszins aandacht besteden aan alles wat niet op directe executie lijkt is het antwoord negen van de tien keer; ‘Daar is geen tijd voor’.

We zijn zo druk dat we niet in de gaten hebben dat we jaarlijks zomaar tientallen weken onnodig druk zijn. Druk met zaken die niet of nauwelijks bijdragen aan waarvoor we aan het werk zijn. De hoeveelheid stress, uitval en het gebrek aan effectiviteit kunnen we inruilen voor rust, slagvaardigheid en verbinding.

In zijn nieuwe boek “Zullen we nu weer aan het werk gaan” laat Peter Ros ons zonder verdoving zien hoe we onszelf hebben verloren in oeverloos overleg, micromanagement en het gemis om belangrijkste tools die iedere informatie- en kenniswerker tot haar beschikking heeft slagvaardig in te leren zetten.
Tijdens het kennisfestival geeft Peter jullie alvast een sneakpreview-verhaal met grappige en pijnlijke voorbeelden, maar ook voldoende ideeën om “pseudo-productiviteit” tegen te gaan!

Biografie

Peter Ros is na jaren ondernemen en verschillende directiefuncties uitgegroeid tot een internationaal spreker op het gebied van innovatie, transformatie en verandering voor mens en organisatie.

De lezingen en masterclasses van Peter kenmerken zich door een unieke mix van inhoud, energie en verbinding.

De onderwerpen van zijn lezingen lopen dan ook uiteen van het proces van ontwikkeling tot de samenwerking die daar voor nodig is. Als sector, organisatie, team, medewerker en leider.

Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van het onbekende en de veiligheid die we als mens nodig hebben om die te kunnen onderzoeken.

Peter prikkelt met zijn energie en andere manier van kijken tot actie.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op