Sander van den Dries

Purpose Driven Growth: Hoe jouw organisatie Purpose & Profit kan verbinden voor meer meer impact met meer resultaat.

ProgrammaBlokkenschema

18:00 - 18:40 | In de Storm

In ieder mens en in iedere organisatie zit de drang om iets goeds te doen, voor anderen én voor de wereld om ons heen. Maar het liefste niet ten koste van onszelf of de winst. Vanuit de vraag of het is mogelijk om winst te maken én de wereld te verbeteren begon Sander zijn zoektocht en kwam er achter dat hij niet de enige is met dit vraagstuk.

In deze sessie neemt Sander van den Dries je mee in de wereld van purpose, impact en nieuwe verdienmodellen om drievoudige winst te maken. Met praktische inzichten, inspirerende voorbeelden en concrete mogelijkheden voor jouw organisatie.

Biografie

Sander van den Dries (1980) studeerde starte na zijn opleiding aan de kunstacademie in Utrecht per ongeluk zijn bedrijf Triggerfish. Een creatief bedrijf dat organisaties helpt met merkpositionering. Toen Sander in 2021 zijn bedrijf verkocht ontstond er een nieuwe realiteit. Met vragen als en nu dan? Waar is mijn zingeving? En wat gaat de toekomst brengen? Hij moest zichzelf opnieuw uitvinden.

Het was een zoektocht. Waarbij een deel van hem heel graag wil bijdragen aan het grote geheel was een ander deel dat bang is dat hij daar iets voor moet opgeven en niet genoeg geld mee kon verdienen. Hij kwam erachter dat hij niet de enige is met dat vraagstuk en dat dit bij vele mensen en organisaties speelt Zo ontstond een nieuwsgierigheid of deze werelden met elkaar te verbinden zijn. Na een jaar onderzoek is hij overtuigd dat zowel mensen als bedrijven het meest gelukkig en succesvol zijn wanneer we balans weten te vinden in goed doen voor een ander én goed doen voor jezelf. En dat die verbinding misschien wel hét antwoord is in een tijdperk van ogenschijnlijke tegenstellingen.

In 2024 heeft Sander The Butterfly Generation opgericht. Een organisatie met een duidelijke missie: Purpose & Profit verbonden in iedere organisatie. Voor ondernemers en bedrijven met de ambitie om het verschil te maken. Door hun eigen organisatie én de wereld vooruit te helpen.

Naast zijn rol als inspirator, uitdager en aanjager bij The Butterfly Generation is Sander toezichthouder in het onderwijs (Cibap Zwolle) en helpt hij als vrijwillig expert bij PUM organisaties wereldwijd bij merk en marketingvraagstukken.

Volledig profiel: https://www.linkedin.com/in/sandervandendries

Sander staat op het IndeSTORM-podium.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op