Maya van den Berg & Saar van der Spek

Werken met toekomst

ProgrammaBlokkenschema

13:00 - 13:40 | Machinekamer

Dat we in een onzekere wereld leven is de afgelopen jaren steeds beter zichtbaar geworden. En dat heeft ook invloed op hoe we over de toekomst nadenken. Waar voorheen de aandacht vooral uitging naar het vergroten van grip door trends en scenario’s te verkennen, is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor het omgaan met onzekerheid. Hoe doe je dat? Welke methoden zijn daarvoor en hoe kun je leren om beter om te gaan met onzekerheid. DesignLab en Trendbureau Overijssel nemen je mee in hun wereld van werken met toekomsten.

Biografie

Biografie Maya van den Berg

Maya is als programmamanager verbonden aan DesignLab waar zij aan transdisciplinaire projecten werkt die wetenschap en samenleving samenbrengen om samen de toekomst te co-creëren. Ze houdt zich onder andere bezig met Citizen Science, waarbij onderzoekers samen met de samenleving de krachten bundelen om beter om te gaan met maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen

Biografie Saar van der Spek

Saar van der Spek is toekomstdenker en werkt als programmamanager bij Trendbureau Overijssel. Zij houdt zich bezig met het vergroten van toekomstgeletterdheid binnen organisaties. Daarbij verbindt zij toekomstvraagstukken aan creatieve vaardigheden.

Wil je je helemaal onderdompelen in toekomstdenken en onzekerheidsvaardigheden? Volg dan het hele programma Anders kijken is meer zien van DesignLab en Trendbureau Overijssel.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op