Willem Verdaasdonk, Rick Evers, Sabine Jeurnink

Broodje afhaak

ProgrammaBlokkenschema

18:00 - 18:40 | Machinekamer

Weg met die saaie, gortdroge beleidsteksten. Vandaag leer je hoe je die lezer bij zijn lurven pakt met ijzersterke teksten.
Mailtjes, webteksten, social media, offertes. Iedereen schrijft. Maar als de lezer jouw tekst niet leest, heb jij alles voor niets gedaan.
Rick, Willem en Sabine hebben 1001 trucjes om de lezer bij de les te houden. Minstens. En die trukendoos gaat hier in Deventer speciaal voor jou helemaal open.
Een sessie met een glimlachgarantie. Én vanaf morgen schrijf jij teksten die mensen wel lezen.

Biografie

Rick:
Als trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur maakt Rick mens en organisatie blij met praktische trainingen, sterke teksten en communicatieadvies. Dat doet hij met zijn bedrijf Jou. Helder schrijven is zijn stokpaardje. Hoe ver Ricks liefde voor schrijven gaat, werd goed duidelijk toen hij vader werd. Kersverse vaders moeten er om drie uur ’s nachts uit om een flesje te geven. Normale mensen kruipen daarna weer in bed. Rick niet. Die gaat schrijven.

Willem:
Willem vindt het heerlijk om boeken te schrijven. Maar ook het verzamelen van de ideeën vindt ie leuk. Bekenden zien hem soms ergens in zijn auto op onmogelijke plekken stilstaan om de laatste ingeving op en door de zon vergeeld stukje papier veilig te stellen. Zelfklevende memo’s op het nachtkastje voor de dingen die hem in het holst van de nacht te binnen schoten. Aha’s onder het hardlopen. O ja’s onder de soep. 24/7 aan de bak.

Sabine:
Sabine is een groentje. Niet alleen qua leeftijd. Ook vergeleken met het aantal type-uren dat Willem en Rick erop hebben zitten. Maar ambitieus is ze wel. De nacht nadat Willem, Rick en zij besloten een boek te schrijven, droomde ze al van het boekenbal. Stiekem spaart ze foto’s met bekende Nederlanders. Ook ambieert ze beter schrijfonderwijs op de middelbare school. Waarom? Leerlingen vinden het nu saai. En het levert docenten veel nakijkwerk op. Dus vaak slaan we schrijven over. Zonde.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op