het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

HAVENKWARTIER DEVENTER​

11 JuNi 2020

85 sprekers | 10 ARTIESTEN | 16 podia | Food & drinks

FAQ

Annulering is tot drie weken voor aanvang van het festival mogelijk per email naar ellen@hetgrootstekennisfestival.nl. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 45,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Ja dat kan, de tickets zijn niet naam gebonden en mag je doorgeven aan een ander.

Je ontvangt je e-ticket 2 à 3 weken voor aanvang van het festival. Soms komen de tickets in de spam terecht. Kijk daar ook even als je je ticket niet kan vinden. Mocht je deze dan nog niet kunnen vinden mail dan even naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

Als je een parkeerticket hebt besteld, dan ontvang je deze apart van je entree ticket via een e-mail ongeveer 2 à 3 weken voor aanvang van het festival.

Deventer is goed per trein bereikbaar. Vanaf het station is het circa 10-15 minuten lopen. Er rijdt ook een bus vanaf het NS-station (Buslijn 56, richting Borculo en Buslijn 81, richting Zutphen). Die stopt voor het Havenkwartier.

De route is lopend vanaf NS-station Deventer als volgt (10-15 minuten): neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Loop rechtdoor langs de Leeuwenbrug (hoog kantoorpand) en volg de gracht na de kruising op het Churchillplein tot volgende kruising. Bij de stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot het tweede stoplicht. Het Havenkwartier ligt aan de linkerkant en loopt door tot aan het eind van de Mr. H.F. de Boerlaan.

Iedereen die een ticket koopt voor het festival ontvangt bij binnenkomst voor circa 20,- aan munten. Hiermee kun je eten en drinken kopen op het festivalterrein. Extra munten bijkopen kan bij de info balie, maar let op: alleen met pin te betalen.

Dit kan door een mail te sturen naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

Als je de namen van de deelnemers nu nog niet weet kan je gewoon steeds de naam en e-mail van de contactpersoon invullen en de deelnemersvelden. De tickets zijn namelijk niet op naam. De tickets worden dan uiteindelijk verstuurd naar deze contactpersoon en die kan deze doorsturen naar de uiteindelijke deelnemers.

Partners

Route