20

Juni 2024

13.00 - 21.00 uur

Festivalterrein gasfabriek

Deventer

Op 20 juni 2024 organiseren we in Deventer alweer de 9e editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland. En…. voor ons een heus jubileum, want is precies 10 jaar geleden dat we het idee van een kennisfestival bedachten :). Met zoals je van ons gewend bent een uitgebreid programma.

Het Kennisfestival 2024 heeft natuurlijk ook weer als thema Innovatief Organiseren. Want dat blijft natuurlijk relevant!

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
  • Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
  • En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden?

Op het Kennisfestival delen we weer in meer dat 50 lezingen, workshops en praktijkverhalen de nieuwste inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt. Met niet 1 waarheid, maar vanuit allerlei perspectieven.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Lekker ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven op het food en drink plein met lekker eten en drinken en goede muziek.

Partner worden?

Wil je als partner meedoen (in welke vorm dan ook)? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld door ’s morgens een eigen bijeenkomst of evenement te organiseren op het terrein, waarbij jouw gasten dan ‘s middags naar Het Kennisfestival kunnen. Of misschien een inhoudelijke bijdrage leveren of zelfs een heel podium hosten? We hebben ook ruimte voor een geheel eigen Kennisfestival in de periode tussen 13 en 20 juni. We horen graag van je.

Partner worden?

Interviews

Lees hier alle interviews

Bekijk interviews

Innovatief Organiseren

Meer over het thema lees je hier

Lees meer

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op