Het Grootste Kennisfestival van Nederland

29 Februari 2024 Breda

Partner worden?

Op 13 september 2018 organiseerden wij in Breda de eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland. En dat was direct een succes. Samen gingen we op zoek naar nieuwe en werkende vormen van Innovatief Organiseren. We hadden 80 interessante sprekers op zo’n 10 podia, met muziek en food trucks. Met onze partners spraken we af dat we dit festival elke twee jaar in het zuiden zouden gaan organiseren. En toen…. gooide Corona roet in het eten….  maar…we zijn er weer: op 29 februari 2024 zijn we van plan de volgende editie te organiseren bij poppodium The MEZZ in Breda.

Het Winter Kennisfestival 2024 heeft als thema Van ik naar wij. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team, jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen? Hoe kun je betrokkenheid en draagvlak zo inrichten dat iedere belanghebbende zich daar fijn bij voelt? En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen people, planet, prosperity, peace en partnership? We willen vooral accenten leggen op de vraag “Maar HOE dan?”

Wat we op het Kennisfestival gaan doen?

  • Delen van kennis en visies (top-sprekers, auteurs)
  • Toekomstverkenningen zien en verrijken
  • Verrassende invalshoeken: anders kijken, denken en doen
  • Praktijkverhalen, casussen en praktisch advies: mooie voorbeelden, vakmensen aan het woord
  • Bouwen aan nieuwe experimenten… en daarvan leren
  • Ontmoeten en netwerken
  • FUN! want leren gaat veeeeel beter als het ook leuk is

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Heerlijk ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven op het food en drink plein met lekker eten en drinken en goede muziek. En de locatie bij poppodium The MEZZ is daarvoor natuurlijk helemaal super geschikt.

Partner worden?

Wil je als partner meedoen (in welke vorm dan ook)? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld door ’s morgens een eigen bijeenkomst of evenement te organiseren op het terrein, waarbij jouw gasten dan ‘s middags naar Het Kennisfestival kunnen. Of misschien een inhoudelijke bijdrage leveren of zelfs een heel podium hosten? We hebben ook ruimte voor een geheel eigen Kennisfestival op woensdag of donderdag in die week. Het terrein ervoor wordt als alle plannen doorgaan toch opgebouwd. We horen het graag.

Partner worden?

Gratis preview

Neem virtueel een kijkje op het afgelopen Kennisfestival in Deventer. Gratis toegang tot 4 opgenomen optredens van zo’n 40 minuten

Bekijk optredens

Terugkijken

Sfeerproeven op de voorgaande editie van Het Grootste Kennisfestival in Breda.

Bekijk foto's

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op